Pannkakskyrkan under valborg (Demo)

Nu på onsdag, 30/4, är det dags för valborg! Pannkakskyrkan vill informera om några platser där det kommer att serveras pannkakor och samtalas om Jesus. Inspiratören i syd, Kristoffer, ska ägna kvällen i Göteborg där det kommer att satsas rejält. Smyrna- och Saronkyrkan har en gemensam satsning under kvällen som innehåller ett ungdomsmöte i Smyrnakyrkan (hållplats: Hagakyrkan) klockan 20.00. Runt 22.00 kommer ett gäng att gå ut och dela ut pannkakor utanför kyrkan. Om du har vägarna förbi är du varmt välkommen på både gudstjänst och pannkakskyrka!

Dessutom kommer Partillegruppen ha två pannkakskyrkor redo i Vasastan i Göteborg under kvällen. Smetblandningen börjar i Partille vid 14.00 och bön för kvällen börjar i Vasakyrkan i stan runt 16.30. De räknar med att vara redo när Chalmerscortegen drar igång vid 18-tiden. Varmt välkommen att vara med där!

Om du inte bor i Göteborg eller har möjlighet att vara med får du mer än gärna be för pannkakskyrkorna som är ute. Det är guld värt. Vi räknar med att Gud kommer att göra mycket gott! Kontakta gärna Kristoffer Carlsson för mer info om det som händer i Göteborg.

I Uppsala är Valborg ungefär lika stort som Kim Il Sungs födelsedag i Nordkorea – hundratusentals människor befinner sig i centrum samtidigt och Pannkakskyrkan kommer som vanligt finnas på plats! Kom till oss och ät gratis pannkakor, sjung sånger, lek lekar, be böner, bli frälst och stå på händer! Ni hittar oss i Stadsparken från kl 19. Anmäl er gärna på vårt fina facebookevent om ni tänker komma förbi.

Vet du fler städer med pannkakskyrka på valborg får du gärna höra av dig, så uppdaterar vi sidan.

Frid!