Välkommen på årsmöteshelg 29-30 mars! (Demo)

I helgen kommer ett härligt gäng pannkaksevangelister samlas i Uppsala för att visionera, inspirera, be och tillbe tillsammans och ta beslut om Pannkakskyrkans nutid och framtid. Varje lokal Pannkakskyrka som är ansluten till Riksorganisationen har fått sända representanter som tillsammans med styrelsen ska få avgöra aktuella pannkaksfrågor tillsammans med Den Helige Ande: Hur kan vi främja och stärka Pannkakskyrkans vision och arbete? Vilka utmaningar har Pannkakskyrkan idag lokalt och nationellt? Hur kan vi nå svenska ungdomar ännu mer med Jesu kärlek?

Platsen årsmöteshelgen kommer vara på är Leopoldsgatan 5 i Uppsala. Man tar sig enkelt dit med buss 2 mot Gamla Uppsala, hållplats Topeliusgatan.

Helgen startar med lunch kl 12 lördagen den 29 mars och avslutas med årsmöte söndagen 30 mars kl 14-16.

Representanterna för själva årsmötet på söndagen är redan valda, men vem som helst som vill vara med på resten (inspiration, diskussionsgrupper, evangelisation mm) kan anmäla sig fram till 27 mars till info@pannkakskyrkan.se och skriva om man vill ha boende och eventuell specialkost.

Pannkakskyrkan bjuder alla deltagare på mat och boende (golvlogi, medtag liggunderlag och sovsäck). Välkommen!