Pannkakskyrkans hemsida – work in progress! (Demo)

Hej! Som du ser har Pannkakskyrkans hemsida fått sig ett litet estetiskt lyft! Vi håller just nu på bygga den nya hemsidan och är väldigt exalterade! Det kommer innehålla mycket nytt och spännande, bla:

Enklare och tydligare menysystem – lättare att hitta.
  En helt ny Webbshop. (Kommer snart)
  Resurser som tex nerladdningsbara affisher och peppande videos etc. (På gång)
  Tydligare Event-kalender, både för riks event som Sverigetouren och Union, och förhoppningsvis även för de lokala event som pannkaksutelning på stan etc.
  En inloggnings funktion för alla lokala Pannkakskyrkor.

…och mycket mer. Men det är inte riktigt färdigt än så för närvarande får ni nöja er med en preliminär version.

Håll till godo! Mer kommer!

Privacy Preferences