Häng med på Sverigetouren i sommar! (Demo)

Häng med på Sverigetouren i sommar! (Demo)

Citat om touren:

Jag har tänkt lite på formuleringen av det största budet: ”Du skall älska Herren, din Gud, av hela ditt hjärta, med hela din själ och med all din kraft.” All din kraft! Yes! De har fått en helt ny innebörd för mig sen touren och allt med pk. Nu handlar allt i mitt liv om att älska Gud. Jag kan få ta allt jag har av styrkor och förmågor och använda det att älska med! Jag önskar verkligen alla kunde få komma med på åtminstånde en tour i sitt liv! Jag är övertygad om att det Jesus får göra under touren är nåt väldigt positivt för hala sveriges framtid! Det är som att hela livet fått ett helt annat mål. Nu samlar vi alla våra krafter att ÄLSKA med! Låt oss bli proffesionella älskare!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.